Tratament Rejuvenare Faciala

Tratament Rejuvenare Faciala

La KINETO ORTOCLINIC iti punem la dispozitie tratamente noninvazive pentru intinerirea vizibila a tenului, efect de lifting, estmparea ridurilor, tratament de hidratare si de stimularea productiei de colagen.

Exilis Elite este o metoda rapida si noninvaziva care te scapa de riduri, pielea lasata, cearcane, barbia dubla, oferind un lifting si un contur intinerit fetei.

De la linii fine, la riduri profunde Exilis Elite ofera rezultate remarcabile de la prima sedinta : pielea redevine neteda, cearcanele sunt estompate, gusa este redusa, efect de marire a buzelor, efect de lifting facial.

Tratamentele de remodelare corporala pot fi urmate de persoane de toate varstele, atat femei, cat si barbati, si trebuie efectuate intotdeauna doar de specialisti in domeniu.

Remodelare faciala prin radiofrecventa

Radiofrecventa este un tip de tratament care are capacitatea de penetrare a celor trei straturi de piele, cu scopul de a crea mici socuri termice. Aceste socuri sunt responsabile de imbunatatirea productiei de colagen si elastina.

TELEFON : 0731984272

E-mail : office@cabinet-kinetoterapie.ro

Alegerea nr 1 pentru un ten frumos si luminos!

KINETO ORTOCLINIC    foloseste cele mai performante și mai sigure dispozitive din domeniul    esteticii faciale,pentru a obține cele mai bune rezultate, fără niciun risc pentru pacienții și pacientele noastre.

Beneficiile tratamentului:

– eficienta pe termen lung

rezultate vizibile inca de la prima sedinta

– complet noninvaziv

– obtinerea unui efect de lifting

– actioneaza prin radiofrecventa, ultrasunete si sistem de racire stratificat

– o experienta nedureroasa cu efect imediat

– prevenirea aparitiei semnelor de imbatranire

– ameliorarea imperfectiunilor la nivelul tenului

La KINETO ORTOCLINIC vei gasi specialisti care iti stau la dispozitie pentru orice problema legata de aspectul pielii tale si de nevoile fiecarui    pacient. Folosim aparatura medicala si de estetica faciala aprobata FDA.

Prin urmare, remodelarea faciala este o procedura avantajoasa, accesibila, in cadrul careia se utilizeaza tehnologii si metode eficiente de imbunatatire a productiei de colagen, astfel incat

sa se obtina rezultatele dorite.

Oferte avantajoase in cabinet. Nu ezita sa ne contactezi!

Va stam la dispozitie in fiecare zi de LUNIVINERI

▪ Tel: 0731984272

▪ Whatsapp: 0731984272

                                         

                               

Bună! Ai întrebări?