Terapia TECAR

Terapia Tecar Winback este o terapie non invaziva care se bazează pe energie de înaltă frecventa. Terapia TECAR (Transfer Energetic Capacitiv si Rezistiv) este unul dintre cele mai moderne tratamente folosite cu succes la ora actuala in fiziokinetoterapie.

Terapia tecar
Terapia TECAR este o metoda de recuperare foarte avansata, care stimuleaza procesul natural de vindecare a organismului. TECAR foloseste energia electromagnetica si poate ameliora durerile articulare si musculare, astfel incat pacientul sa nu mai aiba nevoie de interventii chirurgicale.

În timpul terapiei, corpul se folosește de propria energie, activând mecanismele de regenerare de la nivelul țesuturilor și al musculaturii, având ca efect vindecarea.
Kineto Ortoclinic dispune de personal calificat pentru a-ți oferi acest tip de terapie.
Inca de la prima sedinta de terapie TECAR Winback, veti simti efecte asupra nivelului de durere, asupra mobilitatii si va veti simti tesuturile revascularizate.
Terapia Winback permite o reabilitare de pana la doua ori mai rapida decat un tratament clasic.

Tecar winback
Inca de la prima sedinta de terapie TECAR Winback, veti simti efecte asupra nivelului de durere, asupra mobilitatii si va veti simti tesuturile revascularizate.
Terapia TECAR se adresează unei game vaste de patologii și afecțiuni regăsite în traumatologie, ortopedie, reumatologie, afecțiuni circulatorii.Terapia TECAR stimulează regenerarea celulelor lezate crescând aportul de sânge în zona afectată, creând un mediu propice unei refaceri mai rapide a fibrelor musculare. Această regenerare e datorată creșterii permeabilității membranei și a stimulării transferului intra și extra celular.

Terapia TECAR este folosită și în leziuni articulare precum: entorsă gleznă, entorsă genunchi, entorsă mână (pumn), luxație cot, luxație gleznă, luxație genunchi, luxație umăr, leziune menisc, leziune ligament încrucișat anterior/posterior, leziune capsulă articulară, leziune ligament colateral medial/lateral etc.
Printre cele mai frecvente afecțiuni care pot fi tratate cu succes prin terapia TECAR menționăm: leziuni acute traumatice, sechele de fracturi, afecțiuni articulare, epicondilită, sindromul de impingement al coafei rotatorilor, tendinită patelară, fasciită plantară, metatarsalgie, tendinită, artroze și spondilartroze (gonartroză, coxartroză), coxalgie, sciatică, sindromul de tunel carpian, tendinopatie, neuropatie sau dureri neuropate, torticolis, dureri de spate (dureri cervicale, toracale, lombare) etc.

Unele dintre cele mai frecvente afecțiuni în societatea modernă sunt durerile de spate. De cele mai multe ori, durerile de spate ne împiedică să ne desfășurăm activitățile cotidiene. Regenerarea celulară și tisulară reprezintă un proces de reparare celulară a țesuturilor și organelor afectate de vârstă, boli și diverse leziuni.

Din experiența noastră și feedback-ul pacienților, cele mai bune rezultate le avem atunci când combinăm masajul terapeutic cu terapia manuală, terapia TECAR și exercițiul fizic în așa fel încât recuperarea sa fie optimizată și rapidă.

Având în vedere efectele antialgice, miorelaxante și decontracturante rapide ale masajului terapeutic, pacientul are posibilitatea să integreze în recuperare atât partea de terapie TECAR cât și efectuarea ulterioară a exercițiilor fizice pe care le poate executa cu ușurință, astfel refacerea fiind mai rapidă si cu efect indelungat.

 

Bună! Ai întrebări?