Terapia TECAR Winback

Terapia Tecar Winback

Terapia Tecar Winback este o terapie non invaziva care se bazează pe energie de înaltă frecventa. Terapia TECAR (Transfer Energetic Capacitiv si Rezistiv) este unul dintre cele mai moderne tratamente folosite cu succes la ora actuala in fiziokinetoterapie.

Terapia tecar
Terapia TECAR este o metoda de recuperare foarte avansata, care stimuleaza procesul natural de vindecare a organismului. TECAR foloseste energia electromagnetica si poate ameliora durerile articulare si musculare, astfel incat pacientul sa nu mai aiba nevoie de interventii chirurgicale.

În timpul terapiei, corpul se folosește de propria energie, activând mecanismele de regenerare de la nivelul țesuturilor și al musculaturii, având ca efect vindecarea.
Kineto Ortoclinic dispune de personal calificat pentru a-ți oferi acest tip de terapie.
Inca de la prima sedinta de terapie TECAR Winback, veti simti efecte asupra nivelului de durere, asupra mobilitatii si va veti simti tesuturile revascularizate.
Terapia Winback permite o reabilitare de pana la doua ori mai rapida decat un tratament clasic.

Tecar winback
Inca de la prima sedinta de terapie TECAR Winback, veti simti efecte asupra nivelului de durere, asupra mobilitatii si va veti simti tesuturile revascularizate.
Terapia TECAR se adresează unei game vaste de patologii și afecțiuni regăsite în traumatologie, ortopedie, reumatologie, afecțiuni circulatorii. Terapia TECAR stimulează regenerarea celulelor lezate crescând aportul de sânge în zona afectată, creând un mediu propice unei refaceri mai rapide a fibrelor musculare. Această regenerare e datorată creșterii permeabilității membranei și a stimulării transferului intra și extra celular.

Terapia TECAR este folosită și în leziuni articulare precum: entorsă gleznă, entorsă genunchi, entorsă mână (pumn), luxație cot, luxație gleznă, luxație genunchi, luxație umăr, leziune menisc, leziune ligament încrucișat anterior/posterior, leziune capsulă articulară, leziune ligament colateral medial/lateral etc.
Printre cele mai frecvente afecțiuni care pot fi tratate cu succes prin terapia TECAR menționăm: leziuni acute traumatice, sechele de fracturi, afecțiuni articulare, epicondilită, sindromul de impingement al coafei rotatorilor, tendinită patelară, fasciită plantară, metatarsalgie, tendinită, artroze și spondilartroze (gonartroză, coxartroză), coxalgie, sciatică, sindromul de tunel carpian, tendinopatie, neuropatie sau dureri neuropate, torticolis, dureri de spate (dureri cervicale, toracale, lombare) etc.

Unele dintre cele mai frecvente afecțiuni în societatea modernă sunt durerile de spate. De cele mai multe ori, durerile de spate ne împiedică să ne desfășurăm activitățile cotidiene. Regenerarea celulară și tisulară reprezintă un proces de reparare celulară a țesuturilor și organelor afectate de vârstă, boli și diverse leziuni.

Din experiența noastră și feedback-ul pacienților, cele mai bune rezultate le avem atunci când combinăm masajul terapeutic cu terapia manuală, terapia TECAR și exercițiul fizic în așa fel încât recuperarea sa fie optimizată și rapidă.

Având în vedere efectele antialgice, miorelaxante și decontracturante rapide ale masajului terapeutic, pacientul are posibilitatea să integreze în recuperare atât partea de terapie TECAR cât și efectuarea ulterioară a exercițiilor fizice pe care le poate executa cu ușurință, astfel refacerea fiind mai rapidă si cu efect indelungat.

Zaharia IulianZaharia Iulian
17:54 18 Sep 23
Când am aflat diagnosticul pus de către doi medici specialiști, un ortoped și un medic de medicină fizică și reabilitare, anume discopatie lombară și început de cifoza, și mai precis, interdicția de a mai merge la sală sau de a ridica greutăți, am fost profund afectat.În trecut, am parcurs mai multe ședințe de fizioterapie și kinetoterapie în diverse locuri, nu doar pentru cauzele menționate mai sus. De data aceasta, am simțit că doresc să ajung într-un loc unde să simt și să văd că oamenii au într-adevăr grijă de mine și sunt dornici să mă ajute. Deși am întâlnit persoane bune și în alte locuri, căutam cu adevărat acei profesioniști care își iubesc meseria și transmit încredere, răbdare și entuziasm. Aveam nevoie de asta.Am descoperit acest loc și, de la primul meu apel telefonic, totul a decurs exact așa cum mi-am dorit. Prima mea ședință a decurs admirabil, am primit informații detaliate despre opțiunile disponibile, modul în care vor decurge ședințele și am putut exprima dorința mea de a învăța anumite exerciții pe care să le pot face acasă în continuare, după ce vom încheia ședințele împreună. Rezultatele cu fizioterapia, masajul terapeutic și kinetoterapia au fost foarte bune. Corina și-a ținut cuvântul și m-a învățat exerciții pe care încă le practic cu plăcere acasă :)Aș dori să mulțumesc Andreei pentru ședințele de masaj, care m-au făcut să simt că sunt mai înalt în timp ce mergeam pe stradă - postura mea corecta era vizibilă. Și le mulțumesc ambelor pentru încurajarea de a merge la înot, oferindu-mi astfel posibilitatea de a continua să fac sport. Acest lucru înseamnă cu adevărat mult pentru mine.Ah, și să nu uit, atmosfera din această locație este întotdeauna plăcută și primitoare.Vă mulțumesc sincer pentru tot și vă încurajez să continuați să ajutați oamenii, cel puțin în felul în care ați făcut-o cu mine.P.S.: Cred ca adresa completa poate ajuta oamenii sa gaseasca mai usor locatia: Calea 13 Septembrie nr.97, Bl.93, Sc.1 (langa coafor).Voi reveni cu drag cand am nevoie.
adi florescuadi florescu
15:33 08 Sep 23
O experienta deosebit de placuta cu masajul terapeutic oferit de Andreea! Atmosfera este una calda si familiara cu o ambianta relaxanta care te face sa te simti imediat in largul tau. Totul in cabinet creeaza conditiile perfecte pentru a te elibera de stresul si tensiunea acumulata. Ca o persoana care a suferit o interventie la coloana, am cautat un terapeut care sa corespunda nevoilor mele. Andreea a fost exact ce mi-am dorit! Dupa sedintele de masaj terapeutic recuperarea dupa operatie a devenit mult mai usoara. Nu pot decat sa recomand cu incredere serviciile ei!
Bogdan AndreescuBogdan Andreescu
09:23 07 Aug 23
Viorica GavrilaViorica Gavrila
19:09 31 Jul 23
Andreea are mâini magice. Energie bună.
Mihai KuczabinskiMihai Kuczabinski
19:02 31 Jul 23
razvan stancioiurazvan stancioiu
18:00 27 Jul 23
Foarte curat, oameni profesionisti si corecti. Preturi foarte bune. Seriozitate. Atmosfera relaxanta.
cristian negrilacristian negrila
08:35 19 Jul 23
Un centru de fizioterapie excelent prin cele două asistente foarte bine pregătite,foarte atente la problemele care le ai, te învață ce trebuie să faci sa fii mai bine și după ce termini tratamentul, care sunt aproape de client, sa facă tot posibilul sa pleci mai sănătos.
Alexandra BondacAlexandra Bondac
07:29 14 Jul 23
Apreciez profesionalismul, punctualitatea, curatenia si mediul relaxant in care acest cabinet isi desfasoara activitatea, iar Andreea are maini magice!! Merg la ea la masaj de relaxare si terapeutic si ma simt mult mai bine, detensionata. Recomand cu toata increderea Kineto Ortoclinic!
js_loader
Bună! Ai întrebări?