Kinetoterapia în afecțiunile ortopedice ale copiilor

Kinetoterapie copii

Kinetoterapia ortopedica se adreseaza sugarului de la cateva zile de viata pana la varsta de 18 ani. Recuperarea afectiunilor ortopedice vizeaza deviatiile coloanei vertebrale (scolioze, cifoze, lordoze), deformari de torace, torticolis postural si congenital, plagiocefalii/scafocefalii/brahicefalii, deviatiile membrelor, mai ales a membrelor inferioare (genu varum, genu valgum, genu recurvatum, genu flexum), a celor de la nivelul piciorului (metatarsus adductus, picior varus, tal valg, picior plat si scobit etc.), cat si a celor de la nivelul soldurilor (coxaantetorsa, coxaretrotorsa, coxavara, coxavalga, deformari de bazin, displazii de sold etc).

Kinetoterapeuții cabinetului Kineto Ortoclinic specializați în terapiile cu copii lucrează unu-la-unu cu aceștia și combină perfect exercițiile cu joaca și cu plăcerea de mișcare. Astfel, copiii nu doar își îmbunătățesc vizibil starea de sănătate, dar învață să aibă mai multă grijă de sănătatea lor și să facă toată această mișcare cu plăcere.

Kinetoterapia ajută enorm și când vine vorba de întârzierile la nivel neurologic, de dezvoltare sau deficiențe de auz și vedere. De aceea, este extrem de important ca vizitele la medic să fie făcute din primii ani de viață ai copilului, iar kinetoterapia să înceapă din timp.

Programele de recuperare sunt personalizate în funcție de fiecare afecțiune, iar echipa noastră stabilește modul de desfășurare în vederea educării unor deficiente prin kinetoterapie.

Ne puteți urmări și pe pagina de Facebook și Instagram a cabinetului Kineto Ortoclinic pentru a afla toate noutățile.
Găsiți o lista detaliata de preturi în rubrica Tarife iar pentru mai multe detalii puteți sa ne contactați la nr de telefon 0731984272

Bună! Ai întrebări?