MASAJ ANTICELULITIC

           Pentru eliminarea celulitei, reducerea tesutului adipos, mentinerea elasticitatii pielii, masajul anticelulitic este un mijloc foarte important pentru rezolvarea acestor probleme legate de aspectul fizic.

           Sedintele de masaj combinate cu un stil de viata sanatos duc la eliminarea aspectului de coaja de portocala, iar pielea devine mai neteda si isi recapata elasticitatea.

Milioane de femei din întreaga lume se luptă cu celulita. Chiar și femeile cu siluetă subțire pot întâmpina problema pielii “coaja de portocală”. Aflați cum să faceți masajul anticelulitic, care vă va întări pielea și vă va ajuta să scăpați de rezervele inutile de grăsime.

Celulita, numită și “coaja de portocală”, nu este altceva decât depozitele localizate de grăsime care se acumulează în corpul nostru chiar sub piele. Celulita apare cel mai adesea pe burtă, fese și coapse. Puteți să-l combateți în mai multe moduri:

– exerciții fizice,

– o dietă adecvată,

– tratamente speciale de remodelare corporala

– masaje anticelulitice

Masajul anticelulitic stimulează straturile profunde ale pielii și mușchiului, încurajând fluxul de sânge oxigenat în zonă, precum și furnizarea de nutrienți necesari pentru a îmbunătăți starea pielii, precum și ajutând sistemul limfatic să elimine orice toxine și exces de lichid.

Este important să rețineți că aceste beneficii pot fi uneori obținute numai după câteva sesiuni. Reducerea eficientă a celulitei necesită o abordare combinată. Masajul țintit regulat poate contribui la reducerea celulitei vizibile ca parte a unei schimbări mai ample a stilului de viață.

Terapia anticelulitică oferă cele mai bune rezultate atunci când este combinată o dietă bogată în vitamine și minerale, exerciții fizice regulate, consumul de lichide și sesiuni constante de remodelare corporala.

La ce să te aștepți de la prima ta sesiune de masaj anticelulitic

Dacă v-ați gândit să încercați un masaj anticelulitic, este timpul să înțelegeți câteva lucruri importante despre acest tratament non-invaziv de reducere a celulitei – care a devenit unul dintre cele mai căutate tratamente anticelulitice.

Un masaj anticelulitic nu este ca masajul tau regulat – este un masaj avansat specializat conceput pentru a trata celulita in mod natural.

Terapeutii noștri experți în masaj, kinetoterapie și remodelare corporala planifică planul perfect de tratament anticelulitic care se potrivește obiectivelor de modelare a corpului tău – împărtășind în același timp sfaturi de specialitate pentru a face rezultatele mai eficiente.


Bună! Ai întrebări?