Remodelare faciala

Exilis Elite este o metoda rapida si non-invaziva care te scapa de riduri, pielea lasata, cearcane, barbia dubla, oferind un lifting si un contur intinerit fetei.

Aparatul Exilis Elite foloseste radiofrecventa, ultrasunetele si sistemul de racire in acelasi timp fiind singurul aparat care combita toate cele trei proceduri. De la linii fine, la riduri profunde Exilis Elite ofera rezultate remarcabile de la prima sedinta : pielea redevine neteda, cearcanele sunt estompate, gusa este redusa, efect de marire a buzelor, efect de lifting facial.

Procedura foloseste teehnologie ultramoderna cu rezultate rapide si garantate inca de la prima sedinta. Este o procedura non-invaziva pentru rejuvenarea faciala, estomparea cicatricilor postacneice, estomparea cearcanelor, marirea volumului buzelor, eliminarea gusei.

exilis elite
exilis elite
exilis elite
exilis elite

Numarul de sedinte necesare:

Iti recomandam un pachet de minim 4-6 sedinte, efectuate la o distanta de saptamana. Numarul si durata sedintelor difera de la o persoana la alta, in functie de organism, de nivelul afectiunilor si de rezultatele pe care doresti sa le obtii.

Exilis Elite este un tratament sigur, non-invaziv si chiar daca procedura functioneaza prin incalzirea in profunzime a tesutului, sistemul de racire cu safir raceste pielea la suprafata, astfel neexistand durere si disconfort.

Aparatul folosit de noi este aprobat FDA pentru a fi utilizat in proceduri dermatologice si estetice.

exilis elite
exilis elite
Bună! Ai întrebări?