Remodelare corporala

         EXILIS ELITE – elimina grasimea, celulita si reda fermitate pielii. Rezultate vizibile inca de la prima sedinta.      

          Tehnologia utilizata în cadrul tratamentelor noastre de remodelare corporală, este non-invazivă și readuce fermitate pielii, reduce grăsimea și ridurile fine sau profunde.

          Utilizam aparatul de remodelare corporala Exilis Elite, care este singurul ce combină radiofrecvența monopolară cu ultrasunetele pentru a restructura fibrele de colagen (responsabile pentru o piele fermă) și pentru a stimula lipoliza celulelor adipoase (procesul de distrugere al acestora).

Exilis Elite este singurul sistem de estetică medicală din lume, recunoscut si premiat la nivel mondial care foloseste simultan radiofrecvența, ultrasunetele și sistemul de răcire avansat, într-un singur aplicator, tratamentul fiind eficient și confortabil.

exilis elite
tratament

De la linii fine, la riduri profunde și depozite încăpățânate de grăsime, Exilis Elite oferă rezultate remarcabile de la primele ședințe: piele redevine netedă, corpul și fața sunt redefinite, iar grăsimea din zone greu accesibile este redusă, eliminând necesitatea tratamentelor invazive.

Aplicabilitatea aparatului acoperă o zonă mare de acțiune; acesta poate fi folosit la următoarele tratamente: slabirea cu efecte rapide, eliminarea tesutului adipos, remodelare corporală, piele lăsată, celulita, vergeturi, rejuvenare facială, riduri, cearcăne, cicatrici postacneice.

DE CE SĂ ALEGI EXILIS ELITE:
* Întinde și întinerește pielea
* Reduce stratul de grăsime
* Acționează în adâncime
* Se folosește pe tot corpul
* Fără durere, fără perioadă de recuperare
* Rezultate vizibile după o singură sesiune
* Precizie maximă (control total chiar și în jurul ochilor)
* Fără anestezie, aparatul are aprobare FDA pentru tratarea celulitei și întinderea pielii
* Efecte de lungă durată (6-7 luni)

X-WAVEScapa de celulita fibroasa, vergeturi, cicatrici cu cel mai revolutionar tratament cu unde acustice recunoscut si premiat la nivel mondial pentru rezultatele uimitoare.

Undele acustice sunt impulsuri de sunet foarte puternice non-focusate care produc vibrație în interiorul corpului. Energia a fost special concepută pentru a evita orice deteriorare a pielii în timpul penetrării în zona de tratament.

X-WAVE îmbunătățește fluxul sanguin, prin creșterea de noi vase capilare, creșterea microcirculației, alimentarea cu oxigen și creșterea ratei metabolice în zona afectată. Stimularea mecanică a sistemului vascular limfatic conduce la reducerea edemului și elimină lipidele din celulele adipoase subdermale. Impulsurile acustice induc proliferarea fibroblastelor. Acest proces conduce la crearea unei benzi noi, îngroșate, de colagen.

x-wave

Tehnologia BTL X-WAVE are rezultate remarcabile în tratamentul celulitei de nivel 1, 2 și 3, îmbunătățind, în același timp, și aspectul pielii îmbătrânite, eliminând neregularitățile apărute în urma liposucție și lipoedem.

Aparatul X-WAVE functioneaza cu o procedura nedureroasa si certificata din punct de vedere clinic.

Kineto Ortoclinic foloseste cele mai performante și mai sigure dispozitive din domeniul remodelării corporale și esteticii faciale,pentru a obține cele mai bune rezultate, fără niciun risc pentru pacienții și pacientele noastre.

Scapa de celulita fibroasa, vergeturi, cicatrici cu cel mai revolutionar tratament cu unde acustice recunoscut si premiat la nivel mondial pentru rezultatele uimitoare. Undele acustice sunt impulsuri de sunet foarte puternice non-focusate care produc vibrație în interiorul corpului. Energia a fost special concepută pentru a evita orice deteriorare a pielii în timpul penetrării în zona de tratament.

x wave
x wave
Bună! Ai întrebări?