REMODELARE CORPORALA

REMODELARE CORPORALA

De la eliminarea excesului de grasime, tonifierea pielii, efect de lifting non chirurgical pana la reducerea celulitei, tratamentele pentru remodelare corporala se numara printre cele mai eficiente proceduri din domeniul esteticii care ne ajuta sa scapam de aceste probleme.

La KINETO ORTOCLINIC gasesti specialisti in estetica corporala si faciala care vor stabili un program special in functie de rezultatele pe care doresti sa le obtii.

Tratamentele de remodelare corporala pot fi urmate de persoane de toate varstele, atat femei, cat si barbati, si trebuie efectuate intotdeauna doar de specialisti in domeniu.

Tratamentele de remodelare corporala sunt noninvazive si au efecte spectaculoase asupra corpului, fiind mai eficiente si mai putin complicate decat interventiile chirugicale pentru reducerea volumului de grasime, reducerea celulitei, imbunatatirea aspectului pielii, tonifierea si cresterea elasticitatii pielii prin stimularea productiei de colagen, scaderea in cm inca de la prima sedinta.

TELEFON : 0731984272

E-mail : office@cabinet-kinetoterapie.ro

Alegerea nr 1 pentru un corp frumos si sanatos!

Exilis Elite este singurul sistem de estetică medicală din lume, recunoscut si premiat la nivel mondial care foloseste simultan radiofrecvența, ultrasunetele și sistemul de răcire avansat, într– un singur aplicator, tratamentul fiind eficient și confortabil.

BTL X-WAVE are rezultate remarcabile în tratamentul celulitei de nivel 1, 2 și 3, îmbunătățind, în același timp, și aspectul pielii îmbătrânite, eliminând neregularitățile apărute în urma liposucție și lipoedem.

KINETO ORTOCLINIC    foloseste cele mai performante și mai sigure dispozitive din domeniul remodelării corporale și esteticii faciale,pentru a obține cele mai bune rezultate, fără niciun risc pentru pacienții și pacientele noastre.

Beneficiile tratamentului:

– eficienta pe termen lung

rezultate vizibile inca de la prima sedinta

– complet noninvaziv

– patrunde pana la 3 cm in profunzimea pielii

– actioneaza prin radiofrecventa, ultrasunete si sistem de racire stratificat

– o experienta nedureroasa cu efect imediat

– elimina aspectul de coaja de portocala

– elimina tesutul adipos

La KINETO ORTOCLINIC vei gasi specialisti care iti stau la dispozitie pentru orice problema legata de aspectul pielii tale si de nevoile fiecarui    pacient. Folosim aparatura medicala si de estetica corporala aprobata FDA.

Va stam la dispozitie in fiecare zi de LUNIVINERI

▪ Tel: 0731984272

▪ Whatsapp: 0731984272

                                         

                               

 

Bună! Ai întrebări?